Logo

Kirsebærbæger

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g sure kirsebær fra glas
1 dl sukker
2 dl maraschino
2 ½ dl piskefløde
½ l. vaniljeis

Si saften fra kirsebærrene. Vend bær, sukker og maraschino i en skål. Pisk fløden stiv. Læg flødeskum og bær lagvis i 4 høje glas. Top med en klump is.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kokosbudding med mangosauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• AzukibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Limemarineret jordbær med rørt Caloric isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Kokosbudding med mangosauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!