Logo

Kirsebær parfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 personer
 
500 g Skælskør Kirsebærsauce
3 cl Heering Cherry Liqueur
25 g flormelis
1 stang vanilje
½ l piskefløde
 
Sigt kirsebærene fra kirsebærsaucen.
Pisk fløden stiv med kornene fra vaniljestangen.
Vend flormelis, Heering Cherry Liqueur samt 1 spsk kirsebærsauce i flødeskummet.
Hæld det i en randform og stil det i fryseren mindst fire timer.
Isen vendes ud på et fad og pyntes med friske kirsebær.
Serveres med resten af kirsebærsaucen.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.001 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her