Logo

Kirsebær parfait

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 personer
 
500 g Skælskør Kirsebærsauce
3 cl Heering Cherry Liqueur
25 g flormelis
1 stang vanilje
1/2 l piskefløde
 
Sigt kirsebærene fra kirsebærsaucen.
Pisk fløden stiv med kornene fra vaniljestangen.
Vend flormelis, Heering Cherry Liqueur samt 1 spsk kirsebærsauce i flødeskummet.
Hæld det i en randform og stil det i fryseren mindst fire timer.
Isen vendes ud på et fad og pyntes med friske kirsebær.
Serveres med resten af kirsebærsaucen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,5 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.337 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Abrikos ClafoutisEn dejlig abrikos tærte, som er let at lave og passer til en dejlig sommeraften på...
• Kirsebær med marengslågEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Appelsinfromage med youghurtEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Abrikos ClafoutisEn dejlig abrikos tærte, som er let at lave og passer til en dejlig sommeraften på...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os