Logo

Tilbehør til den gode is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Espresso og mascarponecreme
Creme:
1 bæger mascapone.
1 spsk cointreau.
½ spsk flormelis .
vaniljeis .
2 dl stærk varm espresso.
cacao til drys.

Mascapone, cointreau og flormelis blandes. Kom vaniljeis i glas. Kom mascaponecremen på, hæld den varme kaffe ved og drys med cacao.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her