Logo

Tirami su

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(6 personer)

250 g Maskarpone
12 Savouardi Bisquits
1,5 dl Marsala vin
2 spks Sukker
Pulverkaffe
2 spks. kakao

Læg bisquits i et fladt fad og dryp Marsala over. Pisk æggeblommer, sukker og pulverkaffe meget grundigt med elpisker. Maskarponeosten røres i massen. Pisk æggehviderne stive og vend disse forsigtigt i cremen. Cremen lægges over bisquits og fadet sættes i køleskab i mindst 6 timer. Lige inden serveringen sigtes kakaoen over.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.659 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her