Logo

Tilbehør til den gode is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Espresso og mascarponecreme
Creme:
1 bæger mascapone.
1 spsk cointreau.
½ spsk flormelis .
vaniljeis .
2 dl stærk varm espresso.
cacao til drys.

Mascapone, cointreau og flormelis blandes. Kom vaniljeis i glas. Kom mascaponecremen på, hæld den varme kaffe ved og drys med cacao.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.366 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her