Logo

Tirami su - kvik-mig-op

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tirami su - kvik-mig-op

(4 personer)
 
200 gram "Savoiardi" (lady fingers)
8 æggeblommer
8 æggehvider
250 gram mascarpone-ost
ca. 75 gram melis
3 cl Strega-likør
2 cl tør Masala-vin
4 kopper stærk kaffe
 
1. Æggeblommerne piskes med suk­keret. Mascarpone-osten røres i.
Æg­gehviderne piskes stive og vendes for­sigtigt i cremen sammen med Strega og Marsala.
2. Dyp "Savoiardi'erne" enkeltvis i den varme kaffe.
Læg dem tæt sammen i bunden af et fad, dernæst et lag cre­me, så et !ag "Savoiardi" med creme og endelig et sidste tredie lag.
3. Desserten skal stå mindst 12 timer i køleskab.
Drysses med cacao inden servering.
 
Tips: Server den specielle Caffè dell'Amicìzia til. Denne "Ven­skabets kaffe" kommer fra Valle d'Aosta, Italiens nordvestligste hjørne, hvor man drikker den specielle kaffe med bl.a. den stærke Genepy-snaps fra en "grolla", en smuk træbeholder med en drikketud til hver person.

 

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.271 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?