Logo

Tirami su - kvik-mig-op

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Tirami su - kvik-mig-op

(4 personer)
 
200 gram "Savoiardi" (lady fingers)
8 æggeblommer
8 æggehvider
250 gram mascarpone-ost
ca. 75 gram melis
3 cl Strega-likør
2 cl tør Masala-vin
4 kopper stærk kaffe
 
1. Æggeblommerne piskes med suk­keret. Mascarpone-osten røres i.
Æg­gehviderne piskes stive og vendes for­sigtigt i cremen sammen med Strega og Marsala.
2. Dyp "Savoiardi'erne" enkeltvis i den varme kaffe.
Læg dem tæt sammen i bunden af et fad, dernæst et lag cre­me, så et !ag "Savoiardi" med creme og endelig et sidste tredie lag.
3. Desserten skal stå mindst 12 timer i køleskab.
Drysses med cacao inden servering.
 
Tips: Server den specielle Caffè dell'Amicìzia til. Denne "Ven­skabets kaffe" kommer fra Valle d'Aosta, Italiens nordvestligste hjørne, hvor man drikker den specielle kaffe med bl.a. den stærke Genepy-snaps fra en "grolla", en smuk træbeholder med en drikketud til hver person.

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.053 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Mandelkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Brombærfondue med figner og mandelkagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Mynte-panna cotta med chokoladePanna cotta er en italiensk dessert. Panna cotta betyder kogt fløde. Panna cotta er en...
• Mandelkage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os