Logo

Tirami su - som den laves i Toscana

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g frisk mascarpone ost
3 spsk sukker
3æg + 1 knsp. salt
1 dl stærk kaffe
1 dl vin santo eller anden dessertvin
ca. 15 savoiardi (Lady Fingers) eller 1 pk. pavesini
Pynt: kakao
 
Æggeblommerne piskes med sukker.
Hviderne piskes meget stive med 1 knsp. salt.
Mascarponen røres i ægge-sukkerblandingen.
Derefter røres hviderne meget forsigtigt i.
Savoiardi dyppes i kaffe-vinblandingen.
Først lægges et lag af æggeosteblandingen og derefter et lag savoiardi,
dette gentages.
Lige inden serveringen strøs overfladen med et tyndt lag kakao.

 
Tips: Brug en glasskål så men kan se desserten.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.281 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?