Logo

Farserede æbler i cognac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æbler
2spsk olivenolie
1 stort løg
175 g champignon
75 g røget skinke
1 spsk farin
50 g cremefraiche
2 spsk cognac
 
Toppen skæres af æblerne og de udhules.
Løget hakkes og svitses i olien.
Tilsæt dernæst den hakkede skinke og de hakkede champignon og lad
det stege i 5-10 minutter.
Så tilsættes farinen og der røres godt i blandingen.
Til sidst tilsættes cremefraiche og cognac og blandingen fyldes i
æblerne.
De fyldte æbler stilles på et ovnfast fad og bages i ovnen i 30-35
minutter ved 225ºC.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.546 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her