Logo

Farvestrålende frugttallerken - diabetiker

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sødt til dessert

Sødt til dessert

 

3 små bananer (a 100 g)

1 carambole (stjernefrugt)

250 g jordbær

2 kiwifrugter

1 babyananas

1 galiamelon

flydende sødemiddel

2 tsk hørfrø

*

A. Skræl bananerne, halver dem på langs og skær dem i skiver.

Skyl carambolen og skær den i skiver på tværs.

 

B. Skyl jordbærrene og halver dem.

Skræl kiwifrugterne og skær dem i skiver.

Skræl ananasen, fjern stilken og skær den i stykker.

Halver melonen, fjern kernerne og form kugler med en kugleske.

 

C. Anret frugterne dekorativt på store tallerkener, dryp evt. lidt sødemiddel over og drys hørfrø over til sidst.

 

Tips: Den femkantede carambole har et meget aromatisk, syrligt frugtkød og indeholder mange C-vitaminer. Men den er især populær på grund af dens dekorative virkning med de stjerneformede frugtskiver. Kan man ikke få denne eksotiske frugt, kan man erstatte den med andre frugter eller bær eller simpelthen udelade den helt.

 

Per Portion 596/143 kJ/kcal. 3 g protein. 2 g fedt. 24 g kulhydrat. 6 g fibre.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.413 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her