Logo

Farserede æbler i cognac

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 æbler
2spsk olivenolie
1 stort løg
175 g champignon
75 g røget skinke
1 spsk farin
50 g cremefraiche
2 spsk cognac
 
Toppen skæres af æblerne og de udhules.
Løget hakkes og svitses i olien.
Tilsæt dernæst den hakkede skinke og de hakkede champignon og lad
det stege i 5-10 minutter.
Så tilsættes farinen og der røres godt i blandingen.
Til sidst tilsættes cremefraiche og cognac og blandingen fyldes i
æblerne.
De fyldte æbler stilles på et ovnfast fad og bages i ovnen i 30-35
minutter ved 225ºC.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.391 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stikkelsbærgrød med flødeskumDesserten er en dejlig klassiker: Grød kogt på stikkelsbær. Har du friske hyldeblomster...
• Hjemmelavet is 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ValnøddeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærgrød med flødeskumDesserten er en dejlig klassiker: Grød kogt på stikkelsbær. Har du friske hyldeblomster...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os