Logo

Kirsebær- og chokoladeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kirsebær- og chokoladeis

 

Nyd de friske kirsebær i den korte sæson. Du kan nemt få stenene ud med en kirsebær/olivenudstikker, men tag et forklæde på, for bærsaften sprøjter lidt.

4-6 personer. Arbejdstid: 20 min. Trække- og frysetid: 2 timer

 

#

500 g kirsebær

3 spsk sukker

3 spsk kirsebærlikør

1 liter vaniljeis

125 g mørk chokolade

*


Skyl kirsebærrene, udsten dem, og hak dem groft.

Vend dem sammen med sukker og likør, og lad dem trække i 1 times tid.

Tag vaniljeisen ud af fryseren, og lad den tø i 10-15 min. - så den kan røres blød.

Rør de marinerede kirsebær i isen sammen med grofthakket chokolade, og frys isen igen i ca. 1 time.

 

TIPS: Du kan også lave isen helt fra bunden: Brug da en opskrift på vaniljeis eller vaniljeparfait.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 380 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?