Logo

Kirsebær med marengslåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

200 g kirsebær i glas
4 æggehvider
1 dl sukker
2 cl. rom
½ l. vaniljeis

Lad kirsebærrene dryppe godt af. Pisk æggehviderne stive. Tilsæt sukkeret lidt efter lidt. Tilsæt rom. Skær isen i skiver og læg den i et ovnfast fad. Kom kirsebærrene over, fordel marengsmassen øverst. Stil fadet under grill til marengsmassen er blevet gylden. Tag desserten ud og server den straks.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her