
 
Det søde punktum er en enkel dessert med hårde kager, creme
og friske kirsebær.
Arbejdstid: 20 min. Trækketid: ca. 1 time. Ikke fryse-egnet.
(4 personer) 
 
#
300-400 g friske kirsebær 
(eller 250 g syltede kirsebær uden sten de smager ofte
kraftigere end friske) 
100 g mørk chokolade 
1½ dl piskefløde 
12 biscotti (hårde italienske kager, eller makroner) 
frisk rød basilikum 
*
Skyl kirsebærrene og udsten dem. 
Hak chokoladen groft. 
Pisk fløden til blødt skum. 
Bland kirsebær med chokolade og flødeskum. 
Anret cremen i portionsglas sammen med kagerne. 
Lad evt. desserterne trække i 1 time før servering. 
Pynt med basilikum. 
 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin