Logo

Kirsebærdessert med yoghurt og makroner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 personer
 
500 g Skælskør Kirsebærsauce
1 tsk reven limeskal
4 dl yoghurt naturel
3 spsk flormelis
2 ½ dl piskefløde
12 makroner
4 cl Heering Cherry Liqueur
 
Knus makronerne og hæld Heering Cherry Liqueur over.
Rør yoghurt med flormelis og limeskal.
Pisk fløden stiv.
Bland fløde og yoghurt.
Kirsebærsaucen lægges lagvis med makroner og yoghurtfløden i fine portionsglas.
Slut af med et lag yoghurtfløde.
Pyntes med kirsebær og reven chokolade.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.371 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Fjern en reklame du ikke kan lide
Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?




Effektiv reklame - klik her