Logo

Kirsebærflødeis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
½ kg søde kirsebær
2 dl vand
200 g sukker
3 spsk kirsebærlikør eller -vin
3 dl piskefløde

Udsten kirsebærrene.
Kog vand og sukker i 5 min. Kom bærrene i og lad dem koge med i 3-4 min.
Lad dem svale i lagen.
Kom det hele i blender.
Bland kirsebærlikør i.
Pisk fløden til skum og vend puréen heri.
Frys blandingen 3-4 timer.
Anret som kugler eller skiver i portionsglas og pynt med friske kirsebær.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.267 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her