Logo

Hele bagte ananas med granite og sprød ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 stor ananas

Lage:
600 g rørsukker
1 flaske rom
3/4 l. vand
4 vaniljestænger
50 g ingefær 
 
Ingredienserne til lagen blandes og koges op.
Ananas skrælles og piqueers med vanilje.
Kommes derefter i ovnfast fad sammen med lagen i 3-4 timer ved 200ºC.
Ananassen skal vendes ofte under tilberedningen.
Derefter skal den afkøles og stilles i køleskab.
Den kan holde sig mør hele ugen.
Lagen kan man sætte i fryseren (granite) den kan bruges igen.
Kan evt. smages til med sukker og rom.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.032 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Camembert fritesCamembert frites er en klassiker fra menukortene i 70'erne. Enkelte steder serveres det...
• Nøddebund med bærEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladesoufflé 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Camembert fritesCamembert frites er en klassiker fra menukortene i 70'erne. Enkelte steder serveres det...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os