Logo

Hele bagte ananas med granite og sprød ananas

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 stor ananas

Lage:
600 g rørsukker
1 flaske rom
¾ l. vand
4 vaniljestænger
50 g ingefær 
 
Ingredienserne til lagen blandes og koges op.
Ananas skrælles og piqueers med vanilje.
Kommes derefter i ovnfast fad sammen med lagen i 3-4 timer ved 200ºC.
Ananassen skal vendes ofte under tilberedningen.
Derefter skal den afkøles og stilles i køleskab.
Den kan holde sig mør hele ugen.
Lagen kan man sætte i fryseren (granite) den kan bruges igen.
Kan evt. smages til med sukker og rom.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.219 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Banana split luksusDenne klassiske banana split dessert er blevet opgraderet til en luksus version da der...
• MandarinbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Bradepandekage med sommerbær 2Sommerluksus til hverdag. Hvis du har en lille portion af flere slags bær, så prøv at bage...
• Banana split luksusDenne klassiske banana split dessert er blevet opgraderet til en luksus version da der...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!