Logo

Henkogte kirsebær

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Til 1 liter glas beregnes:

# Ingredienser

700 g bær med sten

Lage:
2 dl vand
250 g sukker eller 1 kg udstenede bær,
350-450 g sukker

* Tilberedning

Frugt og lage fyldes i henkogningsglas, der lukkes og henkoges 30 min. ved 85 °C i vand eller ved 140 °C  i ovn. 
Langsom opvarmning og afkøling. 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.280 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her