Logo

Heidis pæretærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
6 halve pære
180 g hvedemel
110 g margarine
85 g sukker
1/2 tsk vaniljesukker
1/4 tsk ingefær
1 knsp. salt
1 æg
 
Smuldr margarine i melet, tilsæt sukker, vanilje, ingefær og salt.
Dejen samles med æg, og hviler koldt 1/2 time.
Pensles med vand og drysses med sukker.
Bages i ovn ved 220ºC i ca. 40 minutter.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.185 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stikkelsbærtrifli med marengskysVi har vendt groft knuste marengskys i triflien, ligesom de gør i den engelske dessert:...
• Hjemmebagte kræmmerhuseBag dine egne fine, sprøde kræmmerhuse og server dem med flødeskum og friske jordbær. 36...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os