Logo

Kirsebær med creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½-¾ kg røde, søde kirsebær
evt. ½ dl Maraschino likør
2 dl cremefraiche
1 tsk Vanila
2-3 spsk sukker
1 dl piskefløde, pisket til skum
5-10 pistacier eller mandler, farvet grønne

Kirsebærrene skylles og udstenes. cremefraiche smages til med Vanila og sukker og blandes med flødeskum. Cremen lægges som en vold på et fladt fad. Kirsebærrene hældes i midten og kan stænkes med likør. Pistacierne snittes på langs og drysses på cremen. Skoldede, smuttede mandler kan snittes og lægges i grøn frugtfarve. De tørres og drysses på.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.627 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Copenhagen Pride have skattepenge?


Effektiv reklame - klik her