Logo

Kirsebær med creme fraiche

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2-3/4 kg røde, søde kirsebær
evt. 1/2 dl Maraschino likør
2 dl cremefraiche
1 tsk Vanila
2-3 spsk sukker
1 dl piskefløde, pisket til skum
5-10 pistacier eller mandler, farvet grønne

Kirsebærrene skylles og udstenes. cremefraiche smages til med Vanila og sukker og blandes med flødeskum. Cremen lægges som en vold på et fladt fad. Kirsebærrene hældes i midten og kan stænkes med likør. Pistacierne snittes på langs og drysses på cremen. Skoldede, smuttede mandler kan snittes og lægges i grøn frugtfarve. De tørres og drysses på.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 817 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær- og marcipanmuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbler i hybensauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Kakaomælk med isDet ser lækkert ud, det vækker jubel og det smager fantastisk, prøv selv
• Jordbær- og passionsfrugtkage i glasEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os