Logo

Kirsebær is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 pakke piskefløde
½ dl sukker
10 modne kirsebær
En ispind el. noget i den retning
 
Pisk fløden med en håndmixer til den bliver det til ægte flødeskum
Smag til med sukker.
Tag stilken af kirsebærrene og skyl dem.
Mos fem af bærrene, og læg dem i flødeskummen og mix det.
Mos også de fem sidste bær.
Smør skummen på en ispind med et tykt lag.
Læg de moste bær på. Læg den i fryseren til den er frossen.
 

Tips: Du kan prøve denne opskrift, men med andre bær/frugter: Jordbær, hindbær, blåbær, bananer og hyldebær.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.767 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her