Logo

Kirsebær is

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

1 pakke piskefløde
1/2 dl sukker
10 modne kirsebær
En ispind el. noget i den retning
 
Pisk fløden med en håndmixer til den bliver det til ægte flødeskum
Smag til med sukker.
Tag stilken af kirsebærrene og skyl dem.
Mos fem af bærrene, og læg dem i flødeskummen og mix det.
Mos også de fem sidste bær.
Smør skummen på en ispind med et tykt lag.
Læg de moste bær på. Læg den i fryseren til den er frossen.
 

Tips: Du kan prøve denne opskrift, men med andre bær/frugter: Jordbær, hindbær, blåbær, bananer og hyldebær.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Grillstegte bananer med mangosauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Søde butterdejsskaller med nougatfløde og appelsinEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hvid chokolademousse med jordbærpuréEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Grillstegte bananer med mangosauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os