Logo

Kirsebær i rødvinslage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Kirsebær i rødvinslage

Her bruges mørke kirsebær, men alle kirsebær kan bruges. Fjern stenene.

 

1 kg faste kirsebær

Rødvinslage:

1 vaniljestang

1 lille stykke frisk ingefær

5 dl rødvin

2 dl rørsukker

2 stjerneanis

1 stang kanel

1 tynd citronskive

Tilbehør: ricottaost eller vaniljeis

Pynt: mynte

 

Begynd med at tage sten ud af bærrene, det går nemt med en kirsebærudstener.

Del vaniljestangen på langs.

Skræl og skær ingefær i skiver.

Bland alle ingredienserne til lagen i en lille gryde, kog ca. 5 min.

Læg kirsebærrene i en skål, og hæld lagen over.

Lad afkøle, og stil koldt indtil servering.

Server med ricottaost eller is.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.092 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stikkelsbærtærter med sprødt sukkerlagDe fine små tærter er fyldt med friske stikkelsbær og blød vaniljecreme. På toppen er et...
• Hjemmelavet istærteEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ValnøddeparfaitEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stikkelsbærtrifli med marengskysVi har vendt groft knuste marengskys i triflien, ligesom de gør i den engelske dessert:...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os