Logo

Kirsebær i rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

# Ingredienser

1000 g sylte-kirsebær
750 g sukker
1 dl rom
½ tsk Atamonpulver eller 1 tsk flydende Atamon

* Tilberedning

Bærrene udstenes. 
Bær og sukker hældes lagvis i en Atamonskyllet krukke/glas. 
Rom og Atamon tilsættes. 
Krukken dækkes med et klæde og stilles koldt/køleskab. 
Dagen efter sidste omrøring lukkes krukken/glassene.


Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.794 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?