1 ananas 
1 liter vaniljeis 
1 æg 
100 g hvedemel 
2 små spsk kokosmel 
150 tørre hvide brødkrummer 
150 g sukker 
ca. 1 liter olie 
 
Skræl ananassen og skær 4 ringe og fjern den miderste del, så der kommer et hul i. 
Blend resten af kødet til puré og bland det med vaniljeisen. 
Lav 4 store kugler og stil dem i fryseren.
Bland hvedemel og æg med ca. 1-1,5 dl  vand til en tyk dej. 
Dyp først iskuglerne ned i dejen derefter i kokos og brødkrummer. 
Stil dem tilbage i fryseren så længe som muligt, gerne natten over. 
Kom sukkeret i en lille gryde og lad det karamellisere, når det er gyldent 
tilsættes knap 1 dl  vand. 
Lad det smelte sammen og kom det over ananasringene og lad det stå i en glasskål dækket af film til de er kølet af.
Alt dette kan laves dagen før og så tager resten kun 2 min.
Varm olien op til ca 180ºC og kom iskuglen i, i nogle sekunder til skorpen 
er gylden. 
Tag en skive ananas og kom en kugle is i midten og hæld noget af 
karamelsaucen fra ananassen over isen. Serveres med et samme!