Logo

Frittelle di mele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Personer

Dej:
50 g smør
1/8 l mælk
100 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
3 æg
1 prise salt

Æblerne:
2 store æbler
3 spsk sukker
1 dl rødvin
olie til udbagning
Yderligere:
2 spsk sukker
1/2 tsk finthakket mynte

Smør og mælk opvarmes og hældes i skål. Melet røres sammen med bagepulveret og blandes i mælken. Del æggene i hvider og blommer. Pisk blommerne sammen og bland det i dejen. Stil dejen på køl 1 time.
Imellemtiden skrælles æblerne og kernehuset udstikkes. Skæres i 7 mm tynde ringe, bestrøes med sukker og overhældes med rødvin. Lad dem trække 15 min. i marinaden. Tag æbleringene og tør dem i køkkenrulle. Bland sukker med finthakket mynte.
Æggehviderne piskes stive sammen med en prise salt og vendes forsigtigt i dejen.
Olien opvarmes. Æbleringede stikkes enkeltvis med en gaffel og dyppes i den varme olie og bages til de er gyldenbrune. Lægges på fedtsugende papir og vendes i myntesukkeret mens de stadig er varme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 688 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Panna cotta 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Creme brulée med appelsinsmag 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarber kageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Panna cotta 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os