Logo

Friturestegt ananas med rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dåse ananas
1 dl rom
150 g hvedemel
2 dl æblevin
2 æggehvider
1 spsk sukker
1 knivspids salt
20 g smør
 
Æblevin ,salt, sukker og smeltet smør blandes.
Melet sigtes i og dejen røres glat. Lad dejen stå 30 min.
Tør væden af ananasringene og læg dem i rommen i mindst 30 min.
Pisk hviderne stive og vend dem i dejen.
Ananasringene vendes nu i hvedemel inden de dyppes i dejen og frituresteges 3-4 min. ved 180ºC til de er gyldne.
Serveres med vaniljeis eller kold vaniljecreme.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 823 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Stribet fromage - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Hjemmelavet is med DajmEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• VandbakkelserEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Stribet fromage - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os