Logo

Friturestegt ananas med rom

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 dåse ananas
1 dl rom
150 g hvedemel
2 dl æblevin
2 æggehvider
1 spsk sukker
1 knivspids salt
20 g smør
 
Æblevin ,salt, sukker og smeltet smør blandes.
Melet sigtes i og dejen røres glat. Lad dejen stå 30 min.
Tør væden af ananasringene og læg dem i rommen i mindst 30 min.
Pisk hviderne stive og vend dem i dejen.
Ananasringene vendes nu i hvedemel inden de dyppes i dejen og frituresteges 3-4 min. ved 180ºC til de er gyldne.
Serveres med vaniljeis eller kold vaniljecreme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her