Logo

Hurtig jordbærsorbet

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

400 g frosne jordbær (andre bær kan også bruges)
6-10 spsk sukker
2 dl piskefløde
 
Blend de frosne bær groft i en foodprocessor.
Hæld langsomt fløde i, mens du stadig blender til isen har fået en passende tyk konsistens.
Bliv ved med at blende, mens du kommer sukker i til du synes at isen smager
godt.
Der skal temmelig meget i 6-10 spsk , men prøv dig frem, det kan være at
der skal mere eller mindre i.
 
Tips: Det er en god og kold forfriskning på en varm sommerdag, og de fleste børn kan lide den.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.652 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
5729-07-2013 13:01:01 Emilie
Kan den stå i fryseren, eller SKAL man spise det med det samme??

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her