Logo

Hurtig kanelstang med kokos

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Hurtig kanelstang med kokos

4 dl (240 g) hvedemel

1 dl kokosmel

1 tsk bagepulver

1 tsk kardemomme

1 nip salt

125 g smør

1/2-1 dl mælk eller fløde

1 æggeblomme (gem æggehviden til at pensle med)

Fyld:

50 g smør

1,5 dl farin

1 revet æble

1 spsk stødt kanel

1 æggehvide

kokosmel og evt. mandelflager

sukker

 

Mel, kokos, bagepulver, kardemomme og salt blandes sammen i en skål.

Smuldr smørret i melblandingen.

Pisk mælk og æg sammen, og ælt dejen sammen, til den er glat og jævn.

Rul dejen til en lang pølse, og rul den lang og flad.

Rør smør, farin, æble og kanel sammen og læg det midt på dejen i en lang stribe.

Luk dejen omkring fyldet, og pres kanterne godt sammen.

Pensl med æggehvide, og drys med kokos og sukker.

Stil kanelstangen midt i en forvarmet ovn ved 200°C, og bag den i ca. 30 minutter.

 

Tips: Man kan også lade være med at drysse den med kokos og sukker og i stedet komme cnokoladeglasur på kagen, når den er afkølet.

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.609 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Belgiske vafler Belgiske vafler er tykke og som regel firkantede. De smager dejligt sødt og kan spises til...

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os