Logo

Friterede honningbananer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 bananer
2 spsk hvedemel
2 spsk Maizenamel
2 æggehvider
5 spsk akaciehonning
1 spsk citronsaft
1-2 spsk vand

Fritureolie til fritering
1 spsk sesamfrø til drys

Bananerne skrælles, skæres i 3 cm tykke skiver på skrå og vendes i hvedemel.
Maizenamel og æggehvider røres grundigt sammen.

Varm olien op.
Vend bananskiver ne i æggeblandingen og steg dem gyldenbrune i olien.
Lad dem dryppe af på køkkenrulle og læg dem på et varmt fad.

Honning, citronsaft og vand får et opkog sammen og hældes over bananerne.
Drys med sesamfrø lige inden servering.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 761 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ChokoladeflødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pandekager 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• CognacbuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladeflødesauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os