Logo

Friterede bananer med sesamfrø

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 Bananer
2 spsk Hvedemel
2 Æggehvider
2 spsk Maizena
Olie til fritering
 
Karamel:
100 g Sukker
1 spsk Smør
1 spsk Vand
2 spsk Sesamfrø
 
Skær bananerne i meget store, tykke skiver.
Pisk æggehviderne let sammen med Maizenamelet.
Vend først bananerne i hvedemel, og derefter i æggehvide.
Varm olien i en gryde og kog bananstykkerne, til de er gyldne.
Tag dem op og læg dem på fedtsugende papir.
Brun smør og sukker på en pande.
Det skal være som karamel.
Tilsæt vand og sesamfrø.
Læg forsigtigt bananerne i blandingen og vend dem en enkelt gang.
Anret dem i en skål, der først er smurt med lidt smør.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 949 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Fru Madsens ÆblekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Slør til isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Gratineret frugtsalat 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Frossen yoghurt med mandlerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!