Logo

Grønærtesuppe 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g friskbælgede eller frosne ærter
75 g porregrønt
25 g hovedsalat
25 g smør
1 ½ l. bouillon
75 g smør
sukker
kørvel

Salat og porre snittes fint og dampes i smør.
200 g ærter tilsættes og dampes med et par minutter, før bouillonen hældes ved.
Lad suppen simre, til grønsagerne er helt møre(ca. 5 minutter).
Derefter blendes suppen og hældes gennem en sigte.
Lad suppen koge godt igennem og fjern evt. skum.
Smag til med salt og peber og evt. lidt sukker, og pisk smørret i lige før servering.
Anret suppen med blancherede ærter og kørvelblade.
Giv smørristet sandwichbrød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her