Logo

Grønne figner i gele med råcreme

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

 

2 ds grønne figner (ca. 300 g)

4 dl figenvæde

2 dl hvidvin eller citronsaft

10 blade husblas

 

Hæld 4 dl af væden fra fignerne i en skål.

Læg fignerne i en tærteform.

Kom hvidvi­nen eller citronsaften ved figenvæden, og kom 10 blade husblas i koldt vand.

Når husblassen er opblødt, knuges den fri for vand og smeltes sammen med lidt af saf­ten fra figencitronblandingen.

Den smel­tede husblas røres i den resterende saft og hældes over fignerne.

Stil desserten koldt og tilbered råcremen imens.

 

Råcreme:

2 æggeblommer

2 spsk sukker

korn fra 1 stang vanilje

2 ½ dl piskefløde

 

Æggeblommer og sukker røres sammen, og vaniljekornene røres i.

Tilsidst vendes den stiftpiskede fløde i.

Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 911 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?