Logo

Grønærtesuppe 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
250 g friskbælgede eller frosne ærter
75 g porregrønt
25 g hovedsalat
25 g smør
1 1/2 l. bouillon
75 g smør
sukker
kørvel

Salat og porre snittes fint og dampes i smør.
200 g ærter tilsættes og dampes med et par minutter, før bouillonen hældes ved.
Lad suppen simre, til grønsagerne er helt møre(ca. 5 minutter).
Derefter blendes suppen og hældes gennem en sigte.
Lad suppen koge godt igennem og fjern evt. skum.
Smag til med salt og peber og evt. lidt sukker, og pisk smørret i lige før servering.
Anret suppen med blancherede ærter og kørvelblade.
Giv smørristet sandwichbrød til.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 826 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Lagkage med rabarberskum og jordbærJordbær og rabarber klæder hinanden vældig godt prøv denne skønne opskrift på lagkage...
• Berlinere med citronDe gyldne kager smager skønt både med og uden fyld. 16-18 stk. Prøv den bedste opskrift...
• Marengsmedalje med moccacre­me, Chokoladetærte...En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KøromEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os