Logo

Grøn salat med jordbær, ost og basilikum

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Grøn salat med jordbær, ost og basilikum


Desserten er en salat med jordbær og ost, der både er sød og salt

4 personer. Arbejdstid: 15 min. Stegetid: 2 min.

#

1 grønt salathoved

200 g solmodne jordbær

200 g frisk salatost eller gedeost

2-3 håndfulde friske basilikumblade

50 g pinjekerner

 

Dressing:

2 spsk ekstra jomfruolie

1 tsk dijonsennep

1 spsk vineddike

salt og peber

Tilbehør: evt. brød

*

Snit salaten, og skær rensede jordbær i mindre stykker.

Rør en dressing af olie, sennep og eddike, og krydr med salt og peber.

Bland med salat og jordbær, og fordel i 4 skåle.

Skær osten i mindre stykker, og drys dem over salaterne sammen med basilikumblade.

Rist pinjekernerne på en tør varm pande i få min, til de er gyldne.

Drys pinjekernerne over salaterne, og server med brød.

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 270 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Jordbær med limedipServer danske jordbær med en frisk dip, som en snack eller en nem dessert
• Fløderand med jordbærmariehønsSlut en lun sommeraften af med en klassisk fløderand med søde jordbær-mariehøns
• JordbærbowleServer lækkeri til studenterbuffeten eller sankthansaften. Opskriften er nem at gå til, og...
• No bake Baileys chocolate cakeDen er simpel at lave, kræver ingen ovn, bare et køleskab den kan stå og sætte sig i....
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!