Logo

Glarmestersild 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 spegesild renses og udvandes i et døgn. Skylles godt og skæres i passende stykker. 1 stykke skrællet peberrod, 8-10 cm og 2 gulerødder skæres i tynde skiver. Ca. ¼ kg rødløg, ligeledes i tynde skiver, lægges lagvis med sildene. 375 g sukker koges med 1 l eddike, ca. 10 laurbærblade, 1 spsk hel sort peber og 1 spsk hel gul sennep. Lagen afkøles og hældes over sildene, så de dækkes. Et let pres lægges på, og sildene henstår i 4-5 dage. Kan således holde sig i længere tid.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.134 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her