Logo

Glarmestersild 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg Salte sild
2 ½ dl Eddike
1 ½ dl Sukker
2 Rødløg
1 Gulerod
1 Porre
Dild
Peber og peberrod
 
Sildene renses og skæres ud i passende stykker, udvandes og overhældes med den søde eddike og grønsager der er skåret i skiver eller tern.
Kommes på høje glas.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 549 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her