Logo

Glaseret andebryst med balsamicosauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
4 stk andebryst (evt. dybfrosne, optøet)
olie til stegning

Marinade:
3 dl sake
8 spsk japansk soja
8 spsk mirim (eller en halvtør sherry)
5 spsk sukker

Sauce:
100 g finthakket skalotteløg
1 dl rødvin
1 spsk olie til stegning
1/2 l. mørk kalvefond
5 cl. aceto balsamico
salt
peber

Tilbehør:
glaserede vandkastanjer
kartoffelmos smagt til med soja

Steg andebrysterne gyldenbrune med skindet nedad.
Vend dem. Husk at brune kødsiden også.
Dyb hurtigt kødstykkerne i kogende vand og tør dem godt.
Denne process vil fjerne overflødigt fedt.
Hertil kommer at retten kan laves i god tid inden serveringen.
Bland alle ingredienser til marinaden og giv den et kort opkog.
Læg andebrysterne i med skindsiden nedad.
Kog for svag varme nogle få minutter.
Overhæld hele tiden kødet med marinaden.
Tag andebrysterne op og læg dem i let pres ca. 1 kvarter.
Gem marinaden til vandkastanierne. Lav saucen imens.
Begynd med at sautere løgene i lidt olie.
Tilsæt aceto balsamico, vin og kalvefond.
Kog væsken ind til det halve og smag saucen til.
Læg andebrysterne i den varme sauce og varm den op, mens saucen øses over.
Lav en god kartoffelmos og smag den til med japansk soja i stedet for
salt. Skær vandkastanierne i skiver og varm dem i marinaden.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 531 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æblekage med chokoladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!