Logo

Grillet sildehaj med banan og ristede løg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ sildehaj
7 bananer
1 bøtte ristede løg
1 kg oliven
rapsolie
rosmarin, salt, peber
 
Rens sildehajen, men bevar hovedet.

Fyld den med oliven og smør den ind i rapsolie og smid den på grillen.
Efter 30 min krydres med rosmarin, salt og peber og grilles 15 min mere. Mens den griller skæres bananerne i skiver og de ristede løg findes frem.
Når hajen er færdig med at grille spises den med banan og evt. ristede løg.
 
Tips: Man kan i stedet for ristede løg bruge friske rosiner.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om Rigsfællesskabet?
Effektiv reklame - klik her