4 skinkeschnitzler af inderlår, 2 cm tykke (Bestil hos slagteren). 
 
Marinade dressing: 
2 spsk  olivenolie 
5 spsk  japansk soja 
2 fed hvidløg 
1 citron 
frisk ingefær 
2 spsk  flydende honning 
 
Grøntsager: 
2 dl  bulgur 
3 ½ dl  vand 
2 forårsløg 
2 squash, 400 g 
2 gule peberfrugter 
6 tomater 
Til marinaden blandes olie, soja, knust hvidløg, 1-2 tsk   revet citronskal, 
saft af ½ citron og 2 tsk   skrællet, revet ingefær. 
Halvdelen skal bruges som dressing til bulgursalat, stil den til side. Bland resten af marinaden med honning og hæld den i fx en kraftig plastpose. 
Kom skinkeschnitzlerne i posen, luk og læg den i køleskab i 4-8 timer. 
Kom bulgur i en skål og hæld kogende vand over. 
Dæk skålen med film eller alufolie og lad den trække, til væden er opsuget ca. ½ time. 
Si evt. overskydende væde fra. Vend dressingen i bulguren. 
Skær forårsløg, 1 squash, 1 peberfrugt og 4 tomater i ½ cm store  
tern og vend dem i bulguren. 
Smag til med salt, peber og citron. 
Skær 1 squash i tykke skiver, 1 peberfrugt i store  strimler og 2 tomater i halve til grillede grønsager. 
Tag kødet op af marinaden, som gemmes til grønsagerne. 
Dup skinkeschnitzlerne tørre med køkkenrulle. 
Grill skinkeschnitzlerne til de er gyldne, 2-3 minutter på hver side, så de lige netop er gennemstegte. 
Dæk kødet til og lad det trække; imens vendes grønsagerne i 
marinaden og grilles.