Logo

Æbler Mariette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 æbler
2 dl vand
4 spsk sukker
1 tsk citronsaft

Kastaniepuré:
200 g kastanier, kogt, afskallet og moset eller 100 g kastaniepuré
2 spsk sukker
1 dl piskefløde

Abrikossauce:
75 g tørrede abrikoser
4 dl kogt, koldt vand
65 g sukker
1 tsk Vanila

Halve, skrællede æbler uden kernehus koges i vand, sukker og citronsaft, til de er møre. Kogte, afskallede kastanier males gennem kødmaskinen. Pureen smages til med sukker og røres blød med fløde. Den sprøjtes ud i 8 ringe, hvorpå æblerne anbringes med hulrummet op. Her lægges 1 tsk tyk abrikossauce. Resten serveres til, evt. blandet med lidt flødeskum.

Abrikossauce:
De skyllede abrikoser udblødes 1 døgn i kogt, koldt vand, koges sagte 5-10 min. under låg og pureres. Pureen koges op med sukker, smages til med Vanila og kan evt. jævnes med ganske lidt udrørt Ideal jævning, hvis den er for tynd. Den serveres varm eller kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.625 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her