Logo

Æbler med abrikosmarmelade, bagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Lækker dessert med æbler, havregryn og abrikosmarmelade, gerne uden sukker. Da desserten laves med sukkerfri marmelade og man kan bruge sødemiddel kan desserten godt spises af diabetikere.

 

2 æbler á ca. 125 g
1 spsk havregryn
3 spsk abrikosmarmelade u. sukker
4 hasselnødder
evt. sødemiddel

Fjern kernehuset fra æblerne.
Bland havregryn, marmelade, finthakkede hasselnødder og evt. sødemiddel godt.
Massen kommes i æblerne, som stilles i et smurt ovnfast fad.
Bag æblerne ved 200º i 20-25 min. øverst i ovnen.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.340 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Koldskål med bærDen fede græske yoghurt giver koldskålen den helt rigtige konsistens, helt uden brug af æg
• Banan med brun rom, vanilje og sirupDessert hvor banerne bliver grillet og fyldt med sirup lavet af brun rom, farin og...
• Makrel fra Middelhavet + OsteklemmerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Koldskål med fløde og ymerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os