Logo

Æbler med abrikosmarmelade, bagte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Lækker dessert med æbler, havregryn og abrikosmarmelade, gerne uden sukker. Da desserten laves med sukkerfri marmelade og man kan bruge sødemiddel kan desserten godt spises af diabetikere.

 

2 æbler á ca. 125 g
1 spsk havregryn
3 spsk abrikosmarmelade u. sukker
4 hasselnødder
evt. sødemiddel

Fjern kernehuset fra æblerne.
Bland havregryn, marmelade, finthakkede hasselnødder og evt. sødemiddel godt.
Massen kommes i æblerne, som stilles i et smurt ovnfast fad.
Bag æblerne ved 200º i 20-25 min. øverst i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.220 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her