Logo

Æbler med appelsinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor appelsin
2 mindre æbler
40 g smør
2 spsk rørsukker
1 1/2 dl piskefløde
 
Riv appelsinen fint uden at rive den hvide hinde med. Pres appelsinen.
Skræl æblerne, og del dem i 8 både hver.
Steg æblerne i smørret ved middelvarme, til de er lysebrune.
Det er vigtigt ikke at skrue for meget ned, da æblerne så bare koger ud til
mos.
Løft æblerne op med en hulske og læg dem på to tallerkener.
Kom sukkeret op i smørret, skru op for varmen og rør i det, til det smelter.
Når det er karamelliseret, kommes saft og skal fra appelsinen i og derefter
piskefløden.
Når den er blevet varmet med, hældes det over æblerne eller den serveres
i en skål for sig.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 763 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Fortæl dine venner om os