Logo

Hirsegrød af flager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 dl hirseflager
3-3 1/2 dl mælk
1 spsk smør
 
Mælk og hirseflager piskes og bringes i kog.
Smørret smeltes med i grøden.
Pisk grundigt.
Koger et par minutter til flagerne er udkogte og grøden har en passende konsistens.
Tips: Spises med fx smørklat, frugt, marmelade, sirup, honning, sukker eller andet lækkert.
Drik et stort glas koldt mælk til.
Hirseflager er lettest at få fat i økologiske - i fx Irma eller Brugsen.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 584 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• TroldehøjEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os