Logo

Hvilling med hvidløg Sørens

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 hvilling på ca. 1 kg

3 fed hvidløg

3 skiver bacon

1 porre

salt og peber

 

Snit hvidløgene fint og brun dem sammen med bacon i tern.

Tilsæt porren - i skiver ­smmen med ¼ l vand og lad det hele koge op.

Den istandgjorte fisk krydres ind- og udvendigt med salt og peber.

Skær to lange snit i fiskens ryg, på hver sin side af rygraden fra hoved til hale. Stuvningen hældes hen over og gerne ned i snittene.

Sæt fisken i en gennemvarm ovn ca. 175°C i 30 min.

Til hvillingen kan du servere:

 

Sellerisalat

lille knoldselleri

et par stilke dild

et par spsk smør eller olie

en kvart citron

 

Selleri skrælles og skæres i små tern.

Brunes i fedtstoffet og tilsættes citronskiver.

Dæk ned vand og lad koge ca. 20 min.

Klip dild henover og server sammen med fisken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her