250 g tørrede abrikoser 
5 ½ dl vand 
400 g hugget sukker 
skal af 1 citron 
skal af 2 limefrugter 
½ dl citronsaft 
1 dl æggehvide 
 
Udblød abrikoserne i vandet natten over. 
Sigt vandet fra og kom det i en tykbundet gryde sammen med det huggede sukker. 
Bring det i kog og lad det koge kraftigt i 2-3 min. 
Tag det af blusset og rør citron- og limeskallerne, der er snittet meget fint uden det hvide, i siruppen. 
Kom de udblødte abrikoser i en blender. 
Blend dem til puré og tilsæt siruppen i en tynd stråle. 
Sigt puréen, rør citronsaften i og lad det køle af. 
Stil den kolde puré i fryseren og lad den fryse til en grødet masse. 
Pisk æggehviderne meget stive og pisk dem i den frosne abrikospuré for svag hastighed med en elpisker. 
Frys nu den færdige sorbet. 
(Kan laves i god tid i forvejen, hvis du har plads i fryseren)