Logo

Abrikossouffle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

 

125 g tørrede abrikoser

3 dl vand

75 g sukker

1 tsk vaniljesukker

2 spsk hakkede valnødder

4 æggehvider

75 g sukker

 

Abrikoserne udblødes natten over og dam­pes møre i vandet, der knap dækker.

Abri­koserne findeles på blender og smages til med sukker og vanilje.

Æggehviderne pi­skes stive, og sukkeret tilsættes, og der pi­skes, til det er blevet til en fast marengsdej.

Abrikospuréen blandes forsigtigt i, og den lette, luftige masse kommes i et smurt ovnfast form og bages i ca. 25 min, ved 225°C.

Desserten serveres lunken med koldt flødeskum.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.041 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Citrontærte 4En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Pærer bagt i hvidvinssauceLækker dessert med pærer der bages i ovn med hvidvin, sukker og mandelflager. Server...
• Eton MessEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Citrontærte 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os