Logo

Hyldebærmarmelade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/4 kg hyldebær
1/4 kg syrlige æbler i små tern
1/4 kg sukker

Varm langsomt hyldebær og æbler op i den ringe mængde vand, der følger med efter skylningen. Kog det i 10 min.
Drys sukker i og fortsæt kogningen endnu 10 min.
Da det er en lille portion, som hurtigt spises op, er konserveringsmiddel overflødig. Overbindingen behøver heller ikke at tages så nøje.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 533 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• HindbærgufEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os