Logo

Kødsauce fra Spania

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
500 g oksekød i tern
2 løg i tern
1 dåse flåede tomater
1 aubergine i tern
1 squash i tern
grønne bønner uden frø
1 hel grøn chilipeber
4 fed presset hvidløg
paprika
karry
kardemomme
saften fra 1 citron

Svits kødet i olie sammen med hvidløg, løg og krydderier.
Tilsæt grønsagerne (vent med chilien til allersidst).
Kog retten indtil kødet er mørt og tilsæt citronsaften.
Lad den hele chili koge med, indtil den har afgivet så meget smag, man ønsker.
Serveres med ris/nudler:
Jasminris svitses i olie sammen med nudler og salt, indtil nudlerne tager farve.
Hæld kogende vand over blandingen og kog for svagt blus indtil risene er tilpas kogte.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 402 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• AbrikostrifliEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os