Logo

Nougatparfait 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l piskefløde
3 pasteuriserede æggeblommer
60 g sukker
½ stang vanilje
100 g smeltet nougatchokolade
 
Pisk fløden stiv. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til en æggesnaps. Vend forsigtigt flødeskummen i æggemassen og hæld den i en bageform.
Rør den smeltede nougatchokolade i cremen, inden den fryses ind.
Dæk formen med alufolie, og frys den i ca. 3-4 timer.
Rør i cremen ca. hver halve time, mens den fryser ind. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.906 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her