Logo

Nougatroulade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Dej:
3 æg
125 g sukker
50 g smeltet og afkølet smør
25 g kartoffelmel
75 g hvedemel
1 tsk bagepulver
Fyld:
200 g blødt nougat
1 dl piskefløde
Drys: flormelis
 
Pisk æg og sukker let og luftigt og rør smørret i med let hånd.
Sigt hvedemel og kartoffelmel sammen med bagepulveret, så det det hele er blandet godt.
Vend det forsigtigt i æggemassen.
Bred dejen ud på et stykke bagepapir på størrelse af en bageplade.
Bage rouladebunden på næstnederste rille ved 200ºC i 6-8 minutter.
Smelt nougaten i en lille gryde ved ganske svag varme sammen med fløden. Tag det af blusset, så snart konsistensen er cremet.
Bred nougatcremen over den kolde rouladebund og rul den tæt sammen. Sigt med et tyndt lag flormelis over.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.259 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Om tørklædeforbud i skoler?



Effektiv reklame - klik her