Logo

Nougatparfait 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1/2 l piskefløde
3 pasteuriserede æggeblommer
60 g sukker
1/2 stang vanilje
100 g smeltet nougatchokolade
 
Pisk fløden stiv. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til en æggesnaps. Vend forsigtigt flødeskummen i æggemassen og hæld den i en bageform.
Rør den smeltede nougatchokolade i cremen, inden den fryses ind.
Dæk formen med alufolie, og frys den i ca. 3-4 timer.
Rør i cremen ca. hver halve time, mens den fryser ind. 
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.240 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Æbledessert med rugbrød og nødderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• FrugtgrødFølgende frugter er velegnede til frugtgrød: Jordbær, hindbær, stikkelsbær, blommer...
• Små mandeltærter med solbærkvarkEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Risengrød med æblerLige det rigtige, når man vil forkæle sig selv - ikke bare på en diset februardag: cremet...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!