Logo

Nougatparfait 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ l piskefløde
3 pasteuriserede æggeblommer
60 g sukker
½ stang vanilje
100 g smeltet nougatchokolade
 
Pisk fløden stiv. Pisk æggeblommer, sukker og vanilje til en æggesnaps. Vend forsigtigt flødeskummen i æggemassen og hæld den i en bageform.
Rør den smeltede nougatchokolade i cremen, inden den fryses ind.
Dæk formen med alufolie, og frys den i ca. 3-4 timer.
Rør i cremen ca. hver halve time, mens den fryser ind. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.799 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Har du solceller?



Effektiv reklame - klik her